YIN SUSHI & WOK TO GO

YIN SUSHI & WOK TO GO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 227 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yin Sushi & Wok to go. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 20:21 Hele lekkere verse sushi, je proeft dat het vers is! Bezorgtijd +/-45 min en gratis drinken erbij gekregen! Hier gaan wij zeker vaker bestellen!!
2 jul 2022 om 1:55 Ik ben bijna 2 uur moeten wachten op het eten, om vervolgens het eten naar me toe gegooid te krijgen en fuck you te horen, omdat ik vroeg waarom het zolang duurde. Het eten was op zijn zachts gezegd slecht. Koud, blik groenten en doorgekookt
29 jun 2022 om 14:07 Niet normaal als je na 22 uur nog 1,5 uur op je eten moet wachten en zo goed was het eten ook nog niet eens
22 jun 2022 om 22:52 De tijd weet ik echt meer, maar we hoefden niet lang te wachten.Het eten was heerljk.
21 jun 2022 om 20:39 Erg goed en netjes top top top
20 jun 2022 om 8:08 Lekker zoals altijd !
15 jun 2022 om 1:39 Good food. But 1 item was forgotten. I asked for some rice in stead of 2 ginger.(3€). I got none of them. Maybe next time... Delivery 1 h.
14 jun 2022 om 9:58 Prima sushi, zelfs gratis sushi en drinken erbij gekregen en binnen 40 min bezorgd!
11 jun 2022 om 8:37 Netjes optijd en lekkereten !!
31 mei 2022 om 20:21 Nooit meer bestellen daar! Eten koud en bovendien 1 uur later dan beloofd! Waren ook niet telefonisch bereikbaar! Tweee keer besteld en twee keer slechte ervaring! Dus geen derde keer
23 mei 2022 om 21:25 Toen ik belde waarde bestelling bleef kreeg ik iemand aan de lijn die ik niet kon verstaan! Toen de bestelling eindelijk Kwam legde de bezorger uitwat er aan de hand was! Echt slecht
14 mei 2022 om 20:27 Heel lekkere sushi.